Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

Documents

Cercador

Informe del taller d'idees i creativitat Solsona Co Party

Una de les convocatòries centrals del procés participatiu del Pla director de promoció econòmica va ser la Solsona Co Party, el passat 7 de juliol, amb activitats concebudes per recollir aportacions de tots els col·lectius de població. Des d'aquí podeu accedir a l'informe que en resumeix les conclusions.

Document  (pdf 23.80MB)
Informe de la visita al Moianès

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe de la visita al Moianès realitzada pels membres de la taula de treball de Solsona Co el passat 25 de juny. Aquesta activitat tenia per objectius conèixer el Consorci del Moianès, dues empreses del sector agroalimentari i ecològic i un recurs turístic comú amb Solsona, el pou de gel; i intercanviar experiències sobre estratègies de desenvolupament econòmic local.

Document  (pdf 2.61MB)
Informe de la sessió 360º Model de negoci

Descarregueu-vos des d'aquí l'informe sobre l'última sessió 360º Model de negoci, organitzada a Solsona el 14 de juny per l'agència Acció 10, del Departament d'Empresa i Ocupació, en el marc de Solsona Co i amb la col·laboració d'Empresaris per al Solsonès.

Hi podeu consultar el programa seguit, els recursos utilitzats i els resultats de les enquestes de satisfacció de la vintena de participants que hi van prendre part.

Document  (pdf 1.82MB)
Informe del taller de participació ciutadana sobre sòl industrial i empreses

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe resultant del taller sobre sòl industrial i empreses realitzat el 22 de maig. Explica la metodologia seguida, els participants, els resultats del treball individual, en grup i de matriu creuada, així com les aportacions recollides durant el debat final.

Informe  (pdf 1.28MB)
Informe del taller de participació ciutadana sobre comerç i turisme

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe resultant del taller sobre comerç i turisme realitzat el 28 de maig. Explica la metodologia seguida, els participants, els resultats del treball individual, en grup i de matriu creuada, així com les aportacions recollides durant el debat final.

Informe  (pdf 1.66MB)
Informe del taller de participació ciutadana sobre territori

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe resultant del taller sobre territori (infraestructures, comunicació, equipaments i medi ambient) realitzat el 30 de maig. Explica la metodologia seguida, els participants, els resultats del treball individual, en grup i de matriu creuada, així com les aportacions recollides durant el debat final.

Informe  (pdf 1.34MB)
32 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >