Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

Documents

Cercador

Informe dels resultats del taller 'Diàspora a Solsona'

El passat 4 de febrer es va dur a terme el taller "Diàspora a Solsona" del Pla director de promoció econòmica adreçat als solsonins i solsonines nascuts fora de Solsona. Tenia el doble objectiu de donar-li a conèixer el procés d'elaboració del Pla i propiciar un intercanvi d'impressions entre els participants i l'equip tècnic redactor per ampliar i complementar els resultats del treball.

Des d'aquí podeu conèixer els resultats d'aquell taller.

Document  (pdf 831.90KB)
Informe dels resultats del segon taller 'Diàspora a Barcelona'

El passat 13 de desembre es va dur a terme el taller "Diàspora a Barcelona" del Pla director de promoció econòmica adreçat a la població juvenil que viu a la capital catalana i rodalies. Tenia el doble objectiu de donar-li a conèixer el procés d'elaboració del Pla i propiciar un intercanvi d'impressions entre els participants i l'equip tècnic redactor per ampliar i complementar els resultats del treball.

Des d'aquí podeu conèixer els resultats d'aquell taller.

Informe dels resultats del taller 'Diàspora a Barcelona'

Una vintena de persones van participar l'11 de desembre en el taller "Diàspora a Barcelona" del Pla director de promoció econòmica. Aquesta trobada, realitzada a la capital catalana, tenia el doble objectiu de donar a conèixer a la comunitat solsonina resident a Barcelona i l'àrea metropolitana el procés d'elaboració del Pla i propiciar un intercanvi d'impressions entre els participants i l'equip tècnic redactor per ampliar i complementar els resultats del treball.

Des d'aquí podeu conèixer els resultats d'aquell taller, una de les darreres convocatòries del procés participatiu de Solsona Co.

Fitxa de col·laboració en les accions de Solsona Co

Per tal de complementar els resultats del taller de priorització de les accions del Pla director de promoció econòmica, tothom que ho desitgi pot facilitar les seves aportacions mitjançant la fitxa que es pot descarregar des d'aquí. Poden participar-hi tant aquelles persones que van participar en el taller com les que no.

Cal enviar la fitxa omplerta abans del divendres 18 de gener a participacio@solsonaco.cat.

Fitxa  ( B)
Informe dels resultats del taller de priorització de les accions (27 de novembre de 2012)

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe dels resultats del taller de priorització de les 46 accions de promoció econòmica consensuades en el marc del Pla director de promoció econòmica 2012-2022, realitzat el 27 de novembre.

Document  (pdf 3.88MB)
Participeu des de casa en la priorització d'accions!

A través d'aquest arxiu en format de full de càlcul també podeu participar en la priorització de la cinquantena d'accions a què ha desembocat el procés participatiu endegat la primavera passada.

Si voleu prendre part en el procés, descarregueu l'arxiu, ompliu-lo, deseu-lo i envieu-lo abans del dimarts 27 de novembre a participacio@solsonaco.cat.

Document  (xls 60.50KB)
32 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >