Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

Documents

Cercador

Fulletó informatiu per a les inscripcions al taller de priorització de les accions (27/11/2012)

El 27 de novembre es convoca el darrer taller participatiu del Pla director de promoció econòmica de Solsona. Consistirà en la priorització de les accions proposades prèviament en sessions anteriors.

L'objectiu d'aquest taller és establir el grau de prioritat que es dóna a cadascuna de les accions i identificar-ne aquelles que poden aconseguir la implicació de la ciutadania, les entitats i el sector privat amb l'objectiu d'impulsar-les.

Descarregueu-vos-en des d'aquí el fulletó informatiu. Podeu inscriure-us a la convocatòria fins al dimarts 27 al matí per correu electrònic, a participacio@solsonaco.cat, o bé trucant al telèfon 973484320 (Teresa Augé).

Document  (pdf 754.79KB)
Informe dels resultats del taller de proposta d'accions (8 de novembre de 2012)

Des d'aquí podeu descarregar-vos l'informe de resultats del taller de proposta d'accions realitzat el 8 de novembre a la Sala Polivalent. Hi van prendre part una trentena de participants.

Aquest document constitueix el punt de partida per al darrer taller participatiu del Pla director de promoció econòmica, el de priorització de les accions, programat per al 27 de novembre.

Document  (pdf 2.24MB)
Anuari socioeconòmic de Solsona 2012

L'Anuari socioeconòmic de Solsona recull dades territorials, socials, econòmiques i mediambientals de la ciutat, presentades sintèticament, gràfica i entenedora, per facilitar la seva consulta i el seu ús per tots els públics.

La publicació editada enguany, amb data de 20 de novembre, s'estructura en els apartats següents:
1. Territori i clima
2. Població
3. Economia
4. Habitatge i parc de vehicles
5. Medi ambient
6. Ensenyament i salut
7. Enquesta sobre els hàbits de compra i valoració del comerç solsoní
8. Enquesta als visitants i turistes de Solsona
9. Resum de dades socioeconòmiques 1981-2012

Línies d'actuació i proposta de programes i accions - Document de treball previ al taller participatiu del 8 de novembre de 2012 (versió extensa)

Aquest és el document de treball (versió extensa) que serveix de punt de partida per a la segona i última fase participativa de Solsona Co i, concretament, per al taller de proposta d'accions del 8 de novembre.

Document de treball previ al taller participatiu del 8 de novembre de 2012 (versió resumida)

Aquest és el document de treball (versió resumida) que serveix de punt de partida de la segona i última fase participativa de Solsona Co. Se'n recomana la lectura a totes les persones interessades a prendre part en el taller de proposta d'accions que es durà a terme el 8 de novembre.

Fulletó informatiu i butlleta d'inscripció per al taller de proposta d'accions (8/11/2012)

El 8 de novembre es duu a terme el penúltim taller participatiu de Solsona Co, que té per objectius proposar i consensuar accions que contribueixin a la promoció econòmica de Solsona a curt i mitjà termini, i generar un debat constructiu entre diferents agents socioeconòmics sobre les accions necessàries de desenvolupar.

Des d'aquí podeu descarregar-vos-en la informació sobre el programa del taller i la metodologia i la butlleta d'inscripció, que s'ha d'enviar a l'adreça participacio@solsonco.cat.

32 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >