Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

Imatges

David Rodríguez
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria
Foto de la Galeria
Veure fotogaleria

Més...

Gonzàlez i Sánchez

El 20 de novembre es va tancar el cicle de conferències Solsona Co amb la sessió titulada "Triodos Bank: la banca ètica, una altra manera d'entendre els bancs", a càrrec de la directora territorial a Catalunya d'aquesta entitat financera, Isabel Sánchez.

Va presentar-la el regidor de Promoció Econòmica, Lluís-Xavier Gonzàlez, que va destacar el creixement a Catalunya d'aquest banc, malgrat la crisi financera, i els criteris ètics i de sostenibilitat amb els quals treballa.

Pallarès, Rodríguez, Gonzàlez i Planas, en la presentació als mitjans de comunicació

El 20 de novembre, es va presentar públicament l''Anuari socioeconòmic de Solsona 2012', disponible en línia a través de l'apartat de documents d'aquest web. Recull dades territorials, socials, econòmiques i mediambientals del municipi, analitzades i presentades de manera sintètica, gràfica i entenedora.

Van presentar-lo, primer als mitjans de comunicació i després al públic en general, l'alcalde, David Rodríguez; el regidor de Promoció Econòmica, Lluís-Xavier Gonzàlez; la directora del Cedricat, Imma Pallarès, i la tècnica de la mateixa fundació, Marta Planas.