Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

COmunico

Imatge de complement
Què en penses?
Ens interessa la teva opinió!

COmunica't amb nosaltres!

Periòdicament plantegem un repte per esbossar el full de ruta per al desenvolupament local de Solsona i la seva àrea d'influència des d'avui i durant els pròxims deu anys. Dóna'ns des d'aquí la teva opinió clicant a "Participa!" 

Què t'agradaria trobar a la Solsona Co Party?
Proposa'ns possibles activitats per dur a terme durant una jornada que començarà a les 10 del matí i acabarà la matinada següent

Les properes setmanes celebrarem la Solsona Co Party, un programa d'activitats durant tot un dia, de 10 del matí fins a la matinada. Volem fer partícip tota la població solsonina d'un taller de creativitat per generar idees que millorin Solsona en els àmbits econòmic i social.

El procés participatiu del Pla director de promoció econòmica de Solsona preveu un taller de creativitat obert a tots els ciutadans. Però serà molt més: juntament amb diverses entitats, s'està preparant una jornada d'activitats a la sala polivalent i als carrers de Solsona per al públic familiar, els joves, la població adulta, la gent gran... La data encara està per definir, però serà les properes setmanes.

Es tracta de pensar què es pot fer a Solsona per millorar econòmicament i social i posar les nostres idees en comú. Si no hi hagués crisi, què faries? Rumia-ho i vine a dir-nos-ho el dia de la Solsona Co Party! Aquí et preguntem què t'agradaria trobar a la festa. Quines activitats creus que s'hi poden organitzar per fer-la gran?

0 resultats trobats