Saltar a continguts

Regidoria de Promoció Econòmica

Navegació

 
 
 

Menú principal

Parlament virtual

Imatge de complement
Dóna'ns la teva opinió: tu decideixes
A través del parlament virtual WeDecide pots participar en la presa de decisions del Pla director de promoció econòmica de Solsona

Per primera vegada a Solsona, es proporciona a la ciutadania una eina de democràcia directa, amb totes les comoditats que suposa votar i opinar des de casa.

A través de la plataforma WeDecide, pionera arreu, pots expressar les teves opinions sobre el tema que et plantegem en el marc del Pla director de promoció econòmica de Solsona i votar. Les possibilitats de votació, a més, permeten matisos i es poden repartir 10 vots entre les diverses respostes plantejades i/o creades pels usuaris.

El funcionament és ben senzill: no cal que et baixis cap programa a l'ordinador. Només necessites connexió a Internet. Per tal de garantir el principi una persona, un vot i la validesa de les votacions, el sistema requereix el registre previ. Passos que has de seguir:  

1r. Accedir a www.wedecide.cat

2n. Clicar a "Registrar-se" (part superior dreta) i omplir el formulari.

3r. Entrar al correu electrònic personal i validar el registre activant el compte.

Benvingut/ uda al parlament virtual de Solsona Co! 

 

Enllaç:  WeDecide 
Com podem convertir Solsona en una parada obligatòria per a tothom que passa a prop de la ciutat?
Treballem conjuntament en la creació d'estratègies de posicionament del municipi

Solsona ha de treballar en la creació d'una estratègia de posicionament per fer front a la competència d'altres territoris. Aquesta és una de les línies d'actuació resultants dels tallers temàtics de participació realitzats durant el mes de maig passat. Un camí per fer-ho és buscant recursos per convertir la ciutat en una parada obligatòria per a tothom que hi passa a prop. Quins poden ser?

Recorda que pots votar una de les opcions que es plantegen o afegir-n'hi de noves. 

 
De qui és responsabilitat que Solsona superi la crisi?

Ens interessa la teva opinió. Ara pots votar i contestar lliurement, anònimament i des de casa. Participa a la primera pregunta, llançada el 14 de maig de 2012: